Het begin van Allround Zonwering

In de beginjaren concentreerde Allround Zonwering zich alleen op particuliere verkoop in gemeenten zoals Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Kampen. Wat is er in een korte tijd veel veranderd! In 2002 besloten we te werken aan het opzetten van een eigen productielijn voor zonweringssystemen. Hiermee bedienen we tot op de dag van vandaag dealers door het hele land.

Onze ambitie heeft geleid tot succes: inzet voor groei en ontwikkeling maakte uitbreiding mogelijk. Van een bescheiden start in Doornspijk verhuisden we naar een indrukwekkende productiefaciliteit in Biddinghuizen, die in 2010 is geopend. Echter, hier zijn we ook snel uit gegroeid, zodat we besloten: ‘Dit keer pakken we het groots aan.’ Daarom zijn we in 2018 gestart met de nieuwbouw van ons bedrijfspand op Broeklanden I in Elburg, met een vloeroppervlakte van 3800 m2. In 2019 hebben we daar nog een extra bedrijfspand naast gebouwd, van circa 2100 m2. Hier werken we nog steeds aan onze kwalitatieve zonweringsystemen!

 

 

Allround Zonwering

Vakmanschap staat centraal

Als 100% Nederlands bedrijf staan we volledig achter onze producten. Onze eigen poedercoating en doekconfectie stellen ons in staat om onze producten tot in de kleinste details te perfectioneren. Dit zorgt ervoor dat we zonweringssystemen aanbieden van de hoogste kwaliteit. Wat Allround Zonwering onderscheidt, is niet alleen onze deskundigheid en de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan innovatie en groei. Met een team van meer dan 40 specialisten werken we elke dag om nog meer vakmanschap te leveren, onze producten te verbeteren en onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En daar zijn we ontzettend trots op!

Terwijl we ons 25-jarig jubileum vieren en terugkijken naar de afgelopen jaren, kijken we ook naar de toekomst. Met focus op innovatie en klanttevredenheid blijven we streven naar verbetering. Van het aantrekken van nieuwe dealers en klanten tot de verdere uitbreiding van onze productiefaciliteiten, bij Allround Zonwering zijn we altijd gericht op kwaliteit en groei. Of het nu gaat om het creëren van schaduw, het koel houden van je woning of het stijlvol aankleden van je buitenruimte – bij Allround Zonwering staan we voor je klaar. Wil je meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan een kijkje op onze productpagina’s. Onze specialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste zonwering.

Allround Zonwering