€250,- Vroegkoop korting op onze Gaudi 300 knikarmscherm

Met de zomer in het vooruitzicht is het goed om alvast na te denken over het creëren van een aangename buitenruimte. Een knikarmscherm is hiervoor de perfecte oplossing, en met onze speciale 250,- kassakorting op onze Gaudi 300 knikarmscherm wordt het nog aantrekkelijker om voor deze zonwering te kiezen.

Korting knikarmscherm

Waarom kiezen voor een knikarmscherm ? 

Onze Gaudi 300 knikarmscherm biedt niet alleen schaduw op je terras, maar zorgt er ook voor dat je terrasruimte vrij blijft. Met een verfijnde en compacte afwerking past dit scherm perfect bij elke buitenruimte. Bovendien zorgt de hoge armspanning en windstabiliteit ervoor dat je ook op winderige dagen van de schaduw kunt genieten.

Om het nog gemakkelijker te maken, is de Gaudi 300 verkrijgbaar met een motor. Hierdoor kun je het knikarmscherm eenvoudig bedienen met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via een app op je telefoon. Natuurlijk kun je ook kiezen voor handmatige bediening, afhankelijk van je voorkeur.Knikarmscherm korting

Voordelen knikarmscherm 

Een knikarmscherm is een veelzijdige en praktische oplossing om schaduw te creëren in je buitenruimte. Met hun uitgebreide schaduw, ruimtebesparing, aanpasbaarheid en gebruiksgemak zorgen ze ervoor dat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. We hebben hier een paar voordelen van een knikarmscherm voor je opgesomd.

Uitgebreide schaduw:

Knikarmschermen kunnen een groot gebied bedekken, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van schaduw over terrassen, dekken en buiten eetruimtes. Dit maakt buitenruimtes aangenamer, zelfs tijdens de heetste uren van de dag.

Ruimtebesparing:

Omdat een knikarmscherm aan de muur bevestigd kan worden, zijn er geen steunpalen of frames op de grond meer nodig. Hierdoor blijft de ruimte onder de zonwering volledig vrij voor meubels of loopruimte.

Aanpasbaarheid:

Knikarmschermen zijn verstelbaar, zodat je de hoeveelheid schaduw kunt regelen door het scherm meer of minder uit te rollen. Dit biedt flexibiliteit, afhankelijk van de positie van de zon en je persoonlijke voorkeur.

Gebruiksgemak:

Onze knikarmschermen zijn ook te bestellen met een motor, waardoor je het knikarmscherm eenvoudig kunt bedienen met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via een app op je telefoon. Natuurlijk kun je ook kiezen voor handmatige bediening, afhankelijk van wat het beste bij jou past.

Knikarmscherm voor buitenruimtes en terrassen

Wacht dus niet langer en bereid je terras voor op de zomer met onze Gaudi 300 knikarmscherm. Graag brengen wij je in contact met onze zonwering dealers. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op om te bespreken welke dealers bij jou in de buurt zijn. Ook voor overige vragen kun je het formulier invullen.